Son Dakika
  • Göztepe, Trabzonspor deplasmanında.
    Ligde geçen hafta Kayserispor'u mağlup ederek 2. galibiyetini alan Göztepe'miz, Trabzonspor karşısında 11 maç sonra deplasmanda üç puan almak için mücadele edecek..
  • Trabzonspor - Göztepe Maç Önü
    Göztepe'miz 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak. Cumartesi günü saat 19.00'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda başlayacak olan maç öncesinde iki takımın bazı önemli istatistikleri...
  • Urla Günlüğü: 20 Eylül 2018
    Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Göztepe'miz bugün gerçekleşen antrenman ile İzmir'deki hazırlıklarını tamamladı.
  • GÖZTEPE KALEYE BETON DÖKECEK
    Süper Lig'de geçen hafta evinde Kayserispor'u 2-0 yenerek çıkışa geçen Göztepe, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor'a gol izni vermeyecek.
  • Göztepe'ye yine sponsor
    Süper Lig 2018 – 2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nda mücadele eden İzmir’in sarı kırmızılı takımının geçen sezon sırt sponsoru olan IBS Sigorta, bu sezonda desteğine devam ediyor. IBS, 2018 – 2019 sezonunda Göztepe’nin şort sponsoru oldu.
  • Göztepe’yi kimse yenemez
    Kayserispor maçında takımına galibiyeti getiren isimlerden olan Yasin Öztekin, iddialı konuştu. Yasin, “Biz böyle oynarsak, taraftarımızın da müthiş baskısıyla Göztepe kendi stadında yenilmez” dedi.
  • Göztepe'de Hedef Deplasmanda Kazanmak
    Süper Lig'de 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak Göztepe'mizin teknik direktörü Bayram Bektaş, "İnşallah ilk deplasman galibiyetimizi alırız." dedi
  • GÖZTEPE’NİN DOĞRULARI
    Yazarımız Tayanç Üşümezgezer’in Kayserispor maçı hakkında kaleme aldığı “Göztepe’nin Doğruları” başlıklı yazısı
  • Özlenen Göztepe Dönüş Yolunda
    Süper Lig'de milli maç arasının ardından sezonun flaş takımlarından Kayserispor'u iyi bir futbolla 2-0 yenen Göztepe'miz, camiayı sevince boğdu.
  • Bayram Bektaş: ‘Böyle oynarsak her maçı kazanırız’
    Teknik Direktör'ümüz Bayram Bektaş, "Böyle oynadığımız sürece, içeride dışarıda, bizim oyun karakterimiz de oturuyor, bunu yansıttığımız zaman her maçımızı kazanırız" dedi.
Basın Açıklaması

Göztepe Camiasının Değerli üyeleri, Değerli Basın Mensupları; 2007 yılının Eylül ayında Göztepe Başkanı (Genel Müdür) olarak başladığım daha sonra Göztepe Spor Kulübü Sportif İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum. Yaklaşık 6 yıl boyunca gerek Başkan gerekse Yönetim Kurulu üyesi olarak Göztepe Spor Kulübü’ne hizmet etmekten gurur duydum. Görevde bulunduğum süre içersinde kulübümüz; kurumsallaşma, UEFA kriterlerine uygunluk, mağazacılık, tesislerin yeniden yapılandırılması ve marka değeri açısından önemli mesafeler katetti. 2007 yılında başlattığımız kurumsallaşan kulüp anlayışımız sağlam zemine oturarak önümüzdeki yıllarda gücünü ve iradesini daha etkili biçimde göstereceğine inancım tamdır. 2007 yılından bu döneme kadar Göztepe’nin gerek idari gerekse sportif olarak elde ettiği başarılarda küçükte olsa katkımın olmasının onurunu yaşıyorum. Göztepe gibi köklü ve büyük bir camianın bir parçası olarak Göztepe’ye hizmetlerim sonuna kadar sürecek. Çeşitli mevkilerde görev yaptığım 6 yıllık süre içersinde başta Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sayın İmam Altınbaş olmak üzere Altınbaş ailesine, Göztepe’ye hizmet etmiş ve hala hizmet etmekte olan çalışma arkadaşlarıma, değerli Göztepe camiasına ve Türk Spor Kamuoyuna teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla İsmail Hakkı GÜL

Yorumlar (0)